• 1397/03/19 - 08:27
  • تعداد بازدید خبر : 104
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

تنگی دریچه میترال

دریچه میترال ..........

تنگی دریچه میترال

دریچه میترال بین دهلیز و بطن چپ قرار گرفته و دارای دو لت می باشد، در حین انقباض دهلیز چپ دریچه باز و خون از دهلیز چپ وارد بطن چپ می شود ولی در حین انقباض بطن چپ بسته می شود و مانع ورود خون به دهلیزها می گردد. پس تنگی میترال ، انسداد جریان خون از دهلیز چپ به بطن چپ است. میزان محدودیت جریان خون از دهلیز به بطن به میزان تنگی دریچه مرتبط می شود. تنگی میترال به شرایطی گفته می شود که لتهای دریچه میترال ضخیم شده و کامیشرها همراه با کوتاه وضخیم شدگی طنابهای وتری، به هم متصل می شوند .

علل تنگی دریچه میترال

علت اصلی تنگی دریچه میترال تب روماتیسمی است : تب روماتیسمی در اثر عفونت استرپتوکوک ایجاد می شود و ۲ یا ۳ هفته بعد از گلو درد چرکی به صورت درد مفاصل ظاهر می‌گردد. بدن برای مقابله با این بیماری آنتی بادی ترشح می کند، در بعضی افراد این آنتی بادی به قسمتهای مختلف بدن به ویژه دریچه میترال حمله کرده و باعث ایجاد التهاب و اسکارفیبروتیک در آن شده و در نهایت سوراخ دریچه ی میترال باریک شده و در دراز مدت این بیماری به صورت تنگی دریچه میترال بروز می‌کند و به طور پیش رونده جریان خون به داخل بطن مسدود می گردد. ولی گاهی دریچه میترال در اثر این بیماری گشاد و نارسا می‌شود. درمان به موقع گلو دردهای چرکی در پیشگیری از تنگی دریچه‌ی میترال بسیار موثر است.

دیگر عوامل بسیار ناشایعترند و عبارتند از: رسوب کلسیم و آهکی شدن دریچه ، بیماری های مادرزادی قلب ، آندوکاردیت، سارکوئیدهای بدخیم ، RF ، موکوپلی سارکوئیدوز ، نقرس، بیماری ویپل .

درمان تنگی دریچه میترال

در نوع خفیف این بیماری نیازی به دارودرمانی وجود ندارد ولی اگرسابقه تب روماتیسمی وجود داشته باشد از پروفیلاکسی با آنتی بیوتیکهایی نظیر پنی سیلین بنزاتین۱۲۰۰۰۰۰ و یا پنی سیلین V جهت پیش گیری ازعود بیماری و تشدید نقص دریچه ای استفاده می شود.

  • گروه خبری : آموزش بیمار
  • کد خبر : 36950
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/03/19 08:27